לכל אנשי המקצוע והחברים בפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2001 | 23:55 | מאת: רקפת סדן

החלטתי להקים אתר שיהיה למעשה מגזין אונליין. במגזין יהיו כתבות, סיפורים אישיים, ביקורות על סרטים ספרים ומוסיקה ועוד ועוד. כל מי שמוכן לתרום ולכתוב למגזין מוזמן לעשות זאת. אשמח מאד אם גם אנשי מקצוע יוכלו לתרום כתבה מעניינת. אודה לכם אם תפנו אליי לאי מייל [email protected]. נשתמע.

25/08/2001 | 00:13 | מאת: אורית ארנון

אשמח לעזור לך. אני כותבת לך אי מייל עכשיו. אני מקווה שעוד אנשים בפורום הזה ירצו לתרום, כולל אנשי המקצוע. זה יכול להיות נחמד

25/08/2001 | 05:09 | מאת: Jacki

בהצלחה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית