שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2001 | 23:17 | מאת: עופר

אני נשויי מזה כשנתיים שאלתי היא האם הצצה הדדית ביני לבין שכנה שגרה בבנין סמוך בשעות הלילה המאוחרות כשאישתי כבר ישנה נחשבת להפרעה נפשית כלשהי? אני מדגיש שמדובר בהדדיות . אגב היא רווקה כבת 25. אני מקווה שנסחתי את שאלתי באופן ברור אבל שעדיין מתאים להשאל בפורום.

24/08/2001 | 23:37 | מאת: אורית ארנון

אישית אני לא חושבת שמדובר בסטיה אבל לדעתי מדובר בבגידה מסוימת באשתך

25/08/2001 | 07:35 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, כל אחד מאיתנו עושה פעילויות רבות, בשיגרת החיים, שאפשר לראות אותן כ"שנויות במחלוקת" - כישנה בקרה עצמית על טיבן, בהתאם לערכים ולמהות האופי המוסרי שלנו. כך למשל: חניה במקום בעייתי או ממש אסור; התפרצות לזבן/ית בסופר (או לרופא בקופ"ח)שעסוקה עם מישהו - כדי לשאול את שאלתנו, וכו'. ועד כאן ההקדמה. וכעת לשאלתי, שמהווה תשובה לשאלתך: מדוע עולה אצלך השאלה כי מדובר בהפרעה נפשית? ועיצה לאופן המענה: איזו התנהגות בהקשר של גבר-אישה היתה נחשבת ל"לגמרי לא בעייתית" בהתאם לשיפוט העצמי שלך? עד כמה שונה ההתנהגות "התמימה" מההתנהגות שאתה שואל עליה? דרך צליחה במעלה השאלות, ןכל טוב, ד"ר יוסי אברהם

25/08/2001 | 07:47 | מאת: ריקי

האם התחתנת עם אישתך מאהבה???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית