איפה כל אנשי המקצוע?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2001 | 23:07 | מאת: אורית ארנון

אנחנו צריכים אתכם

24/08/2001 | 23:35 | מאת: יוסי רוסמן

שלום אורית. מה כוונתך איפה כל אנשי המקצוע? היום רובם ביקרו בפורום וענו על פניות כנ"ל אתמול ושלשום. האם את מצפה שהם יהיו 24 שעות מול המחשב בצפייה לשאלות? אנא מכם. מעט סבלנות וסובלנות בפורום הזה לא תזיק. שבת שלום יוסי.

24/08/2001 | 23:37 | מאת: אורית ארנון

אני לא יודעת למה אתה תוקף אותי. יש בי המון סבלנות וסובלנות ולא שאלתי את זה בביקורת על זה שהם לא כל הזמן פה אלא פשוט משום שלא ראיתי את שמם זמן מה וחששתי שהם עזבו את הפורום לאור ההתרחשויות האחרונות. אני חושבת שמגיעה לי התנצלות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית