אני פשוט לא מאמינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2001 | 20:14 | מאת: נויה.פ

חוצפה שלא תאמן. כמה רוע עוד יכול להיות באנשים? אני יודעת שאני כותבת לחינם כי גם ההודעה הזאת "תזכה" לתגובות של אנשים משועממים למוות. ובכל זאת הייתי חייבת. בשוק מוחלט. איך אמא שלי אומרת: כל אחד מקבל בסוף את מה שמגיע לו. חבל שבחרו האנשים הרעים והמשועממים האלה להזיק בצורה בלתי נסבלת בפורום כל כך רגיש ועדין. ממש נורא... נויה

24/08/2001 | 20:22 | מאת: אביב

למה את לא מאמינה ? זאת לא הפעם הראשונה ולא האחרונה, שאנשים מקבלים התקפה, ובמקום ללכת ולהוציא את העצבים שלהם בחדר כושר, או בסיבוב ריצה, באים להשתלח פה בפורום. כבר דיברנו יפה, כבר הסברנו, כבר ביקשנו, כבר התחננו, כבר פנינו ליועצים והגענו למנהל הפורום. מה עוד ?????????????????? במקום להשאיר את הפורום לאנשים באמת צריכים אותו, הפכו אותו לגן חיות הפרטי שלהם. אז מה יש לא להאמין ?????????????? יש רק לראות ולבכות ולהצטער וללכת.

24/08/2001 | 20:30 | מאת: נויה.פ

היי אביבוש. (מותר לי לקרא לך ככה)?:-) עצוב מאוד לראות את זה. עצוב לראות שיש אנשים כאלה בעולם. כנראה שבאמת אין מה לעשות... לא יודעת הרגלתי את עצמי לא לוותר, אבל אם אין ברירה אז אין ברירה. אני לא מכירה את הפורום הזה כל כך טוב כך שלא ידעתי שזאת לא הפעם הראשונה... עצוב. שלך נויה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית