למי מיועד הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2000 | 21:56 | מאת: ענת

שלום לכל הגולשים. דבר אחד אינני מבינה - מי זה אופר הזה שדוחף את האף שלו לכל שאלה. לדעתי זהו מקום למומחים ולאנשים שזקוקים לעזרה והתערבותו של "האופר הזה" מיותרת ואף מזיקה. כל המגיע לפורום זה מצפה לתגובה של אנשי מקצוע ולא של חכמלוג אחד שאין לא מה לעשות בחיים אלא לכתוב ולהתערב בכל נושא ונושא. ראיתי את תגובותיו והן לא לעניין. בברכה, ענת

23/10/2000 | 22:21 | מאת: אופיר

קודם כל זה אופיר...אם י' :) שנית..."ראיתי את תגובותיו והן לא לעיניין"... תני דוגמא לתגובה,ותסבירי למה היא לא לעיניין... (טענת משהוא,עכשיו תנמקי....) בקשר ל"מזיקה"... כמו שאני כותב בתחילת כל הודעה "אני לא פסיכולג\פיסכאטר\עובד סוציאלי,אז בבקשה לקחת את התשובה שלי בהתאם"... אני חושב שזה כבר מוריד את המילה "מזיקה" מהפרק, את לא חושב ככה ? בקשר ל "מיותרת"...זה כבר עיניין של טעם...מיותרת בעינייך,אבל לא בעיני,ככה שגם זה ירד מהפרק כל מי שמגיעה לפורום הזה,מקבל תשובה של המנהלים (גם שאלות שעניתי עליהם).. אז גם הטענה הזאת ירדה מהפרק ,מה ? יש עוד משהוא שאינך מבינה....ומעונינת להבין ? (הצעה קטנה:תנסי להשקיעה אנרגיה בהבנה,ופחות בטענות חסרות ביסוס... ) זה מיועד למנהלים: אם לפי שיקול דעתכם התשובות שלי פוגעות במישהוא, (לא באגו של מישהוא....שוב "דגש עצבני" על המילה אגו...והמבין יבין )... תרגישו חופשיים לימחוק את ההודעה (במיקרה וזה יקרה,אני מאוד ישמח לדעת את הנימוק) זה מיועד לשאר הגולשים: אם פגעתי במישהוא ......אני מיצטער אופיר

24/10/2000 | 07:38 | מאת: גלי

לדעתי כל אדם יכול לנסות לתרום מנסיונו ומחכמת החיים שלו, כל עוד הדברים נאמרים בטוב טעם וללא פגיעה בזכותו של אדם אחר, דבר שלא נראה לי שקיים בתגובותיו של אופיר. נהפוך הוא, לעיתים יכול אדם לקבל תמיכה ועזרה דווקא מאנשים "סתם", שחוו את אותן החוויות ועברו את אותם הדברים, בניגוד לאנשי המקצוע שאולי "קראו ולמדו", אך חסרה להם החוויה האישית של עצמת הרגשות. עדיין שמורה לאדם השואל את השאלה זכות הבחירה המאפשרת לו להתייחס או לא להתייחס. לאופיר - אני דווקא מעריכה את רצונך לעזור, וחושבת שזה נכון. קיבלתי ממך כמה תגובות מאוד מאוד לענין במספר הזדמנויות. תודה.

24/10/2000 | 15:54 | מאת: מאיר

ענת מדובר בסה"כ בילד מגודל וסקרן. הוא מתעניין בפסיכולוגיה והוא מנסה להיות כאן פסיכולוג בגרוש. אפשר לראות שזה לא הולך לו כ"כ עפ"י תגובות הקהל. הוא אמנם מיטרד אבל הוא לא מזיק, מבחינתי הוא יכול להמשיך ולהיות כאן.

24/10/2000 | 16:13 | מאת: אופיר

למאיר: תודה על "הברכות" ...ותדה על האישור... :) לגלי....אם עזרתי גם לך...באתי על סיפוקי :) אופיר

25/10/2000 | 01:18 | מאת: צופה

הקהל הרחב - ואופיר איננו שונה בכך מכל אחד אחר אני מתרשם כי דעתך דוקא דעת מיעוט היא. אופיר חזק ואמץ והגיע זמן ללמוד שממש אבל ממש אין צורך להגיב לכל מלעיז השארת הודעת המלעיז מיותמת תוריק אותה מכל תוכן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית