שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2001 | 14:58 | מאת: דבי

אני מרגישה זמן רב שקיימים אצלי "צדדים חסומים" שאין לי גישה אליהם והדבר גורם לי לחוש מקוטעת וגורם לי סבל רב. שאלתי היא: אילו תרופות עשויות לאפשר גישה למה שאני מחפשת? ניסיתי בעבר עם תרופה נוירולפטית והסתבכתי בגלל תופעות לוואי קשות. האם תרופות נוגדות פירכוסים עשויות להועיל? והאם יש איזשהו הגיון בשאלה שלי בכלל? :( תודה.

24/08/2001 | 15:10 | מאת: ואדים בוטשנקו(סוקא)

לההההההה

24/08/2001 | 19:29 | מאת: דר' עמי אבני

דבי שלום לא ברור לי למה קבלת תרופות נויולפטיות לצדדים חסומים אנא פני לפסיכיאטר ליעוץ בהצלחה עמי

24/08/2001 | 21:27 | מאת: ד"ר אבי פלד

לא ברור למה הכוונה בצדדים חסומים?

24/08/2001 | 21:33 | מאת: דבי

גם לי לא ברור וקשה להסביר. לכן לקחתי את התרופה הניורולפטית על דעת עצמי לנסיון.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית