פסיכוזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2001 | 00:58 | מאת: רונית

קראתי בפורום המטלוגיה שחוסר בויטמין בי 12 עלול לגרם לפסיכוזה. מהי הגדרת פסיכוזה. אני מקבלת זריקה כל 3 שבועות האם זה יכול להחליף כדורים נגד דיכאון

24/08/2001 | 19:31 | מאת: דר' עמי אבני

רונית שלום פסיכוזה היא הגדרה כללית לאבדן קשר עם המציאות למשל לדמיין דברים שונים שאינם קיימים נדיר בחסר B12 גם דכאון והפרעות אחרות יכולות לקרות בחסר זה - כלשעצמו לרוב אינו מחליף את הטפול בדכאון הטוב ביותר פני ליעוץ ספציפי לך האם את זקוקה בכלל לטפול בכדורים בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית