כדורי פאקסט-דכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2000 | 12:17 | מאת: hili

שלום רב , אני בת 29.5 ולקחתי כדורי פאקסט נגד דכאון כ 5 חודשים 1 ליום ובשבועיים האחרונים עמ"נ לסיים את הטיפול חצי כדור ליום ואז לסיים !!! מלחתחילה לקחתי אותם משום שהייתי בלחץ נפשי מאד גדול , בבלבול ובתחושות חרדה שגרמו לי קוצר נשימה ועייפות נוראית וכו' . ( הייתי בטיפול פסיכולוגי 7 חודשים) אני נמצאת במערכת יחסים מאד בעייתית מזה 5 שנים וההתלבטות גורמת לי כל זאת . בחודש האחרון אני שוב מרגישה את אותם תחושות דכאוניות וחוסר השקט הנוראי שמשטלט עליי , אני לא מעוניינת להמשיך ולקחת את הכדורים , מה הפתרון אם כן ? האם אני צריכה לעבור איזו בדיקה ? האם עליי להיות " תלויה בכדורים" סה"כ אני אדם שמתפקד מאד במשפחה ובעבודה ובלימודים וזה חלק מהקושי שלי "לשחק אותה" שהכל בסדר בעייני כולם ....ולחייך ... אודה לתשובתך המהירה !

24/10/2000 | 00:04 | מאת: ד"ר אבי פלד

מי רשם לך את הטיפול ? נראה שלא זה טיפול הבחירה בשבלך מהמעט שאת מוסרת נראה שתפיקי יותר תועלת מטיפול פסיכוטראפי (שיחות) ניתן לצור קשר דרך דף הפורום ליעוץ נוסף

30/09/2001 | 04:45 | מאת: gaby

מעונין לדעת יותר פרטים לגבי תופעות לוואי של פאקסט

30/09/2001 | 04:47 | מאת: gaby

HILLI שלום האם את יכולה לחלוק עימי מה בדיוק היו תופעות הלוואי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית