נמאס לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2001 | 14:12 | מאת: דוגי

נשבע לכם שיום אחד אני אמצא את הכח ,אקח את הילד ויעלם לה לתמיד.

23/08/2001 | 14:22 | מאת: adi

דוגי, למה? עדי

23/08/2001 | 14:30 | מאת: yael

דוגי, תתחזק !!!!!!!! ((((((((-: יעל

23/08/2001 | 17:42 | מאת: דפני

היי דוגי, אמנם איש אינו חווה כמוך את התסכול והייאוש מהמצב, אך בכל זאת: לקחת את הילד ולברוח אינו פתרון (אל דאגה, אני יודעת שלא התכוונת ברצינות). אני לא יודעת עם איזה מצב קשה אתה נאלץ להתמודד, אך אני בטוחה שיש פתרונות, או לפחות סידור מסויים שיקל עליך, על אשתך ובעיקר על הילד. אולי כדאי לפנות לשרותי בריאות הנפש (אני מניחה שכבר עשית את זה)? או לבקש עצה מאחד היועצים כאן בפורום, או בפורומים רבים וטובים העוסקים בבעיות במערכת המשפחתית? הרי בוודאי יש להם רעיון כלשהו כיצד להקל! תחזיק מעמד, בשביל כולכם... דפני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית