מציאת פסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2001 | 12:05 | מאת: משה

אני מעונין למצוא לבני פסיכולוג שיוכל לעזור בתחומים מוגדרים למחלה קשה שקשה לי לפרט במסגרת הפורם אך אשמך לפרט במסגרת פרטנית בניסיונ למצא פסיכולוג התברר שישנם שרלטנים בתחום ואני מתקשה למצא פסיכולוג לתחום יחודי אודה אם אוכל לקבל הצעה או עזרה למציאת הפסיכולוג הנדרש

23/08/2001 | 14:39 | מאת: דוגי

אם מדובר במחלה כמו סרטן (חס ושלום ) ובנך אז במחלקות האונקולגיות יש מידע לגבי פסיכולוגים שעוזרים להיתמודד עם מחלה . נסה להתייעץ עם הרופא המטפל ,בדרך כלל אם מדובר במחלה קשה הוא מכיר או יכול לברר. בהצלחה - דוגי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית