Exhibitionism

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2001 | 02:06 | מאת: אנונימוס

שלום לכולם ! ראשית אבקש שרק תשובות רציניות של אנשי המקצוע ישלחו לדוא"ל שלי ! יש לי בעייה קטנה והיא שאני נהנה מכך שנשים מסתכלות עלי כשאיני לבוש, דבר זה נעשה כה קיצוני עד כדי כך שאני לפעמים ממתין שעות מול החלון בכדי שאיזו שכנה תציץ מהחלון ותראה אותי כך (כביכול במקרה), בספרות הרפואית שברשותי מצאתי הפרעה נפשית שעונה למקרה שלי ושמה "ערטילנות" (Exhibitionism), אך לא מצאתי פירוט בדבר הטיפול בהפרעה. מיותר לציין שטרם פניתי לבעל מקצוע (ומובן מדוע) ולכן אודה לכם אנשי המקצוע אם תסייעו לי בנידון (פירוט דרכי הטיפול בתופעה או לפחות הפנייה לספרים המתאימים). בתודה רבה מראש Anonimos

23/08/2001 | 02:09 | מאת: חיים

אל דאגה אחי, גם לי היה אותו הסיפור והתגברנו בעזרת אנשי המקצוע שלבטח יעזרו לך ! בהצלחה !!!

23/08/2001 | 05:52 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, נראה לי, מעצם פנייתך, שאתה מודע לצורך בשינוי מצבך. פסיכותרפיה, שיתכן ומשולבת בטיפול התנהגותני - מאד מומלצת. למה להמתין? דרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

23/08/2001 | 18:59 | מאת: ."אור

חבל שאנחנו לא שכנים..........בטוח הייתי "עוזר" לך.....לצמיתות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית