דפני שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2001 | 01:28 | מאת: אורה

שלומדת בשקדנות, אני במצב רוח לירי היום אז חשבתי להשאיר גם לך שיר למרות שהוא לא מתקשר לכלום ולמרות שאני בעצמי עם חצי עין עצומה כבר לילה בואי נשאר כבר לילה בואי נשאר את ממילא מאחרת אל תמציאי שום תרוץ כי אם אין לך זמן ללכת אז אין לך כל סיבה לרוץ מכיוון שלא הספקנו שום דבר מה יקרה לך אםתלכי מחר נגלגל שיחה על הא ודא אם תלכי את מפסידה כבר לילה בואי נשאר כבר לילה בואי נשאר את ממילא מאחרת אל תמצאי שום תרוץ כי אם אין לך זמן ללכת אז אין לך כל סיבה לרוץ מכיוון שלא קרה בינתיים כלום אל תמהרי כל כך לקום הקפה רותח כבר שעה אם תלכי תהיי צמאה אבל מה יקרה אח"כ את שואלת מן הסתם שום דבר אני מבטיח את דואגם לחינם מכיוון שלא קרה בינתיים כלום...

23/08/2001 | 07:56 | מאת: דפני

אורה שלי, איזה כיף לקרוא שיר כזה על הבוקר! אני לומדת בשקדנות, את עובדת בטירוף... מה יהיה? בקושי יוצא להיפגש. מה לגבי שבת? אני מחכה לך... תבואי? בבקשה? שיהיה לנו יום מקסים! דפני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית