לכל אנשי המקצוע והחברים בפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2001 | 22:55 | מאת: רקפת סדן

ברצוני להקים עיתון אי מייל שבועי שיעסוק בהמון נושאים. אני מחפשת כותבים שיכתבו טור שבועי בכל נושא המעניין אותם. אודה לכל מי שמוכן לתרום למאמץ. מי שמעוניין, נא לפנות אליי לאי מייל. תודה מראש. רקפת

23/08/2001 | 16:49 | מאת: דנה

רקפת שלום, לפי הדאר האלקטרוני שלך אני מבינה שאת קשורה למת"ב. האם זה קשור לעיתון העתידי? ובכלל מהו בדיוק העיתון הזה? על מה הוא הולך להתמקד (ספורט, אופנה, עיצוב, בריאות, חדשות, תחביבים וכו'). ומה יהיה הערך המוסף שלו בארצנו המשופעת בעיתונים בכל מדיה אפשרית? וכיצד תוכלי להבטיח לכותב זכויות יוצרים? (לא לפרסם או להפיץ החומר במקום אחר ולצרכים אחרים?) תודה, דנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית