להפסיק את הסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2001 | 22:40 | מאת: נעמי

ד"ר שלום, תודה על תשובתך המהירה. רציתי לדעת באם הרופא ימליץ להפסיק עם הסרוקסט לאחר תקופה של 10 חודשים עד כמה קשה יכולה להיות הגמילה, והאם שוב יתחילו לי התקפי חרדה? אני פשוט לא יכולה לחשוב על זה. האם מתמכרים לסרוקסט? והאם בזמן ממושך יכול להגרם נזק? בבקשה מחכה לתשובתך. הרופא שלי בחופשה ארוכה ואני לא מעוניינת ללכת לרופא נוסף. בברכה.

23/08/2001 | 19:47 | מאת: דר' עמי אבני

שלום אין התמכרות לסרוקסט לעתים קשה פסיק עקב חשש לאבד את התועלת אין שום מניעה להמתין לרואפ שלך להחלטה ולדעתי עדיף כך בהצלחה עמי

23/08/2001 | 19:48 | מאת: דר' עמי אבני

שלום אין התמכרות לסרוקסט לעתים קשה פסיק עקב חשש לאבד את התועלת אין שום מניעה להמתין לרואפ שלך להחלטה ולדעתי עדיף כך בהצלחה עמי נ.ב. אין לדעת אם התקפי חרדה יחזרו או לא שוה לנסות ולראות גמילה לרוב לא מאד קשה בעקר אם נעשית בהדרגה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית