הילד לא רוצה להתרחץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2000 | 10:27 | מאת: מיכל

הבן שלי בן שנתיים וחדשיים עד לפני חודש הדבר הכי אהוב עליו היה להתרחץ ולשחק באמבט ופתאום לפני חודש הוא לא רוצה להתרחץ כל רחצה היא ממש מלחמת עולם ואני מסתפקת בשפיכת כוס מים בעדינות האם זה נורמאלי שביום אחד הבן פתאום פיתח שנאה למים ? מה עושים? אני חייבת להדגיש כי הילד יודע לסמן לנו מתי המים חמים או קרים תודה מיכל

22/10/2000 | 18:26 | מאת: בנימין

מיכל, אל תהפכי את הנושא לבעיה. אל תלחמי . תראי לו איך אתם מתרחצים. תעשו אמבטיה משותפת. אל תדאגי. כולנו משנים דעותינו. יתכן והוא פחד ממשהוא. אני הורה שמבין. זה קורה שפתאום הם מפסיקים לאכול, או לעשות משהוא ---אז מה--- בנימין

22/10/2000 | 19:33 | מאת: adi

למיכל שלום, נראה לי שהוא עושה לך "מרד". זה גיל ההתבגרות בקטן עדי

22/10/2000 | 20:40 | מאת: טלי וינברגר

מיכל שלום רב, "אין חכם כבעל ניסיון" אמרו חכמינו, ובמקרה הזה אני חושבת שהם צדקו. למדי מנסיונם ומהערותיהם של אחרים. אין לי מה להוסיף על דבריהם. שתזכי להמון נחת מהילדים, בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית