האם להפסיק כדורים עקב תופעות לוואי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2001 | 12:57 | מאת: דנה

אני סובלת מדיכאון כבר 3 חודשים , לקחתי seroxat במשך 4 ימים וזה עשה לי תופעות לוואי (צמרמורות בחילות גלי חום ומערבולת של דיכאון שלא ידעתי איך לצאת ממנה. הפסקתי את הכדורים בעצת רופא המשפחה והוא נתן לי prizma אני נוטלת אותם כבר שבוע וחצי ולפני 3 ימים שוב החלו תופעות לוואי חלומות משונים עייפות מתמדת, צמרמורות וכמובן הדיכאון הנוראי הזה. שאלתי היא האם להפסיק גם את הפריזמה או להמשיך ולחכות שזה יעבור "לסבול בשקט"? יש לציין שמחר יש לי מבחן חשוב באוניברסיטה וגם זה עשה לי מתחיםץ

22/08/2001 | 13:22 | מאת: adi

דנה, לא מפסיקים טיפול בלי החלטה משותפת שלך ושל הרופא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי

22/08/2001 | 14:57 | מאת: דוגי-לא צוות מקצועי

http://www.infomed.co.il/drug4.asp?dID=210 זהו קישור לאתר שמסביר הכל על תרופות הפנתי אותך לקישור של תופעות לוואי של פריזמה תסיקי את המסכנות לבד. רק קחי בחשבון שהכדור צריך תקופה של חודש פלוס מינוס בשביל להתחיל להשפיע ושאומרים שתופעות הלוואי שאת מתארת דואכות. עוד הערה -- אם כסף אינו מהווה בעיה עבורך קני פרוזק אורגינאל כי למרות שאומרים שזה אותו דבר אני שמעתי על מספר מקרים שהאורגינאל לא עשה להם תופעות לוואי והאחרים כן (פלוטין ופריזמה). וכמו שעדי כותבת (אחרי שיהיה לך אית המידע מהקישור) לא עושים כלום בלי ידיעת הרופא !!! תרגישי טוב דוגי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית