לאביב דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2001 | 22:46 | מאת: לאביב דחווף

מה קרה לך? את בסדר? למה המילים האלה כולה רציתי לחזור ולהתכתב איתך רציתי גם לשאול לשלומך מה הכוונה שאת רושמת אין לי את הכוח בשבילי. את בטוחה שהכול בסדר איתך??.טוב אני לא צריכה את התשובות שלך אם כול כך קשה לך======אבל תסלחי לי מה זה ההתנהגות שלך,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ואת. תמיד מנסה למצוא כאן פתרונות נכון? אז אין לך תזכות לרשום לי שאני חוזרת אל שאלתי וחוף מזה מותר לי!כמו שלכולם מותר אביב יקרה את השתנת ובטח אליי מה יש לך?

21/08/2001 | 22:55 | מאת: אביב

מתנצלת, סליחה, אני כפויית טובה ומגעילה, אבל בא לי לצעוק "די !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", אני צריכה שקט, אני צריכה לארגן את החיים שלי, אני צריכה קצת מנוחה ושלוה, אבל אני גם מתה מפחד מזה, אז אני נשארת פה, לא יכולה להיות פה, לא יכולה להיות לבד, האמת היא שפשוט בא לי למות !! אני סתם מפחדת להודות בזה, כי אני עכשיו לבד, חופשיה לנפשי, ויכולה לתת דרור לדמיוני ולמעשי. אבל באמת די !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי להיות כזאת דפוקה, נמאס לי לנסות לעשות את הדבר הנכון, ולשגות בכל צעד, בא לי למות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ביי, אביב.

21/08/2001 | 22:57 | מאת: yael

מקסימה, אל תכעסי אוהבת אותך (((((((((-: יעל

21/08/2001 | 23:01 | מאת: noname

את לא צריכה להיות לבד אני פה,אני נשארת כנראה שפשוט אי אפשר ל"עשות את הדבר הנכון" כשמדובר בנפשות עדינות שזועקות לעזרה,או להתייחסות. אין פה דרך נכונה. אני מקבלת אותך כרגע.איך שאת,אם את רוצה כמובן. את לא חייבת ללכת, ונגד התחושות שלך כרגע (הערך העצמי הנמוך) אני לא יכולה לעשות הרבה. רק לומר שאני כאן, גם אם זה לא הרבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית