לא כל כך קשור לנושא הפורום...אבל קשור באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2001 | 22:07 | מאת: גילה

ואם נהיה מוצפים באהבה לא יהיו בעיות נפשיות. אני פשוט סקרן לדעת מהו המקום המוזר ביותר שבו עשיתם אהבה? אני עשיתי בשני מקומות מוזרים - על מכסה המנוע של המכונית שלי וכל כורסת רופא השיניים (כן...כן....עם הרופא !)

21/08/2001 | 22:13 | מאת: yael

התבלבלת בפורום !!!!

21/08/2001 | 22:20 | מאת: אורית ארנון

.

22/08/2001 | 09:07 | מאת: Jacki

אני על שאלתך לא יכולה לענות מהסיבה הפשוטה... דבר שני, אני לא חושבת שאם לכולנו תהיה אהבה, הבעיות פשוט ילכו, אני בהחלט יכולה להסכים עם זה שהחוסר-אהבה מכניס אותנו למרה שחורה, דיכאון, וכל מיני חרא אחר, אז אם תהיה אהבה - זה יהיה קצת שונה... (ומה הבעיה שזה היה עם רופא...?? זה מצחיק....אבל עדיין לא מהווה בעיה... זה היה רופא שב-מ-ק-ר-ה טיפל בך?)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית