לבילי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2001 | 12:12 | מאת: נטעלי

הייייייייי חמודה................... איזה כייף לקרוא את הודעתך,תראי בילווש את באמת צודקת בהקשר לכך שאני מבזבזת את זמני על פחד חברתי כי עוד חודש מי יודע בטח שוב הפחד יחזור במידה כזו או אחרת. תראי בילי להיות לבד ולהרגיש בודד ודחוי זה הרגשה נוראה הרגשה של נכשל מה לא בסדר אני לא כמו כולם... ובטח יש לי אופי דפוק מגעיל. אני לא יודעת אני מעריכה את עצמי על פי מה שאחרים מעריכים אותי. האמת שאני יש לי טראומות מכול ימי הלימודים שהייתי בלי חברים ולבד מה יגרום הפעם פתאום להשתפרות??????נראה בלתי הגיוני?נכון? למשל גם כאשר אני רק, רק, מדברת בסך הכול בטלפון אם איזה משהי או משהו כבר המחשבה בטח הם חושבים שאני דפוקה או משעממת.אבל הרבה פעמים קורה גם שאני שמחה משיחתי= זה אומר שכן הרבה פעמים אני מתנהגת לא כרצוני כדאי שאחרים יחשבו דברים טובים.ואז אני מרגישה שדברתי גרוע.כי הרבה פעמים אני יותר יותר יותר מדי טובה מראה זאת. הפחד האמיתי להיות בצבא שוב בודדה , זה נכון שדברתי אם הרבה אל זה אבל עובדה כולם אומרות רק " היה בסדר"זה נותן לי הרגשה רק חצי מספקת.כי כמו שרשמתי אם תמיד היו מתנהגים אליי כך מה פתאום עכשיו זה השתנה? ובקשר לענין אחר:את יודעת הרבה פעמים זה קורא לי שאני מתנהגת נגד רצוני הכוונה זו לא אני!בהתנהגות וזה שובר אותי אני מנסה להיות תמיד נחמדה טובה מקשיבה סבלנית=== אבל זה כבר יותר מדי זה מראה אל חוסר בטחון ורצון שירצו אותי הכוונה לא יחשבו שלילי. מה עושים אם כול הדברים האלה??אייך משנים זאת? בצבא מה היה כול היום אני יתנהג כמשהי אחרת אולי רואים שזה לא אני האמיתי ומתרחקים(מה לעשוותת) אוהבת גם אותך ואני מבטיחה לנסות להתגבר וללכת במחשבה שדרך אגב עודדת אותי:מה שיהיה יהיה

21/08/2001 | 18:45 | מאת: בילי

לא הבנתי כל כך למה התכוונת כשכתבת שאת מתנהגת נגד רצונך. לדעתי כל מה שמישהו עושה זה לפי רצונו. אם זה רצונו המודע או רצונו מהתת מודע. כנראה יותר קל לך להתחפש למישהו אחר כי ככה את חושבת שיותר יאהבו אותך ויתחברו אלייך, אבל אני חושבת שהדרך הנכונה היא להיות אמיתי!! תהיי את !! ומי שאוהב להיות בחברת את האמיתית , הוא באמת זה ששווה להיות איתו. ומי שלא -- אז לא. עדיף שהוא לא יהיה בקרבתך. את מודעת לזה שלא כולם חייבים לאהוב אותך ולהתחבר אלייך , נכון ?? אנחנו אנשים שונים , ולכל אחד יש העדפה אחרת. ואני בטוחה שיש אנשים שמעדיפים את חברתך , מאשר את חברתו של מישהו אחר , וה"התחפשות שלך אולי גורמת להם להירתע. תחשבי טוב טוב על מה שכתבתי לך כאן...... חוץ מזה , אני בטוחה שיש איזשהי סדנה שאת יכולה להשתתף בה שיכולה לעזור לך במצב הזה של חוסר הביטחון שבך. קצת טיול ברשת ואת בטח תמצאי משהו. ואולי מישהו מהמשתתפים בפורום מכיר סדנה כזאת ויוכל לעזור לך. אם את רוצה אני יכולה לתת לך את מספר הטלפון של המטפלת שלי , שהיא גם עוזרת בנושא הזה של חוסר ביטחון , ובנושאים שונים אחרים. רק תגידי לי מאיזה איזור בארץ את , כדי שאני אראה אם זה מתאים לך בכלל. שלך -- כמו תמיד בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית