עידוד קל מרופאים ומיועצת סוציאלית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2001 | 17:42 | מאת: הלחוץ

שלום רב וערב טוב כמה אופטימי וחייכניי שיכול להיות!!!!!! קודם כל אני רוצה לתת תפיחת שכם וברכה לכל האנשים המקצועיים שעוסקים פה במלאכת הקודש !!!!! אתם משמחים פה אנשים או נותנים הם עזרה רבה !!! טוב אז בהמשך להודעתי בפורום אני הפנתי שאלה כבר בנושא הקודם (ראה דף 378בנושא אויה לי מחשבות קשות ) הרעיון היה שהיו לי מחשבות כאלה שלא יוצאות מהר מהראש וכל הזמן שהקודמת יוצאת באה לה חדשה .(תקופה בה נחרדתי ממחלה כלשהי ) אחד הרופאים הגדיר זאת כתסמונת ODC מחשבות אובססיביות והציע ללכת לפסיכולוג . האמת שישר חיפשתי הודעות בפורום על הדבר הזה ומצאתי שזה משהו מזה כבד חבל על הזמן הייתה שם לימור אחת שלוקחת כדורים וזה לא עובר לה והייתה אצל פסיכולוגים ותרופות ובלאגאן. האמת זה קצת הלחיץ אותי שננתתם לי הגדרה לתסמונת כל כך מהר . השאלה שאני שואל את היועצים ואת העוזרת הסוציאלית : אנשים יקרים כרגע אני מרגיש הרבה יותר טוב באמת ברוך השם אבל מה שמטריד אותי עכשיו זה זה שהפנתם אותי לפסיכולוג !!! האים התסמונת הזאת יכולה לעבור לאנשים מסויימים ?? ואים אני מרגיש יותר טוב האים בכל זאת אתם חושבים שאני חייב ללכת לפסיכולוג ??? אודה לכם אים תעיינו בהודעה הקודמת שלי ( אויה מחשבות קשות ) ותודיעו לי שאני יכול להיות אופטימי וזה באמת עבר לי ואים זה עבר לי אני יכול להרגע ולמשיך לחיות ולהבין שבמקרא שלי זה היה זמני ולא כרוני בברכה וערב טוב הרבה הצלחה

20/08/2001 | 18:59 | מאת: דר' עמי אבני

הלחןץ שלום תופעות נפשיות שונות יכולות לחלוף (גם אללי לבוא שוב) אם בינתיים הולך טוב שקול אם לפנות או לא בכל מקרה יש סכון לחזרה (לא בהכרח) בעקר בעתות לחץ בהצלחה עמי

20/08/2001 | 19:29 | מאת: הלחוץ

אשמח לקבל תשובה גם מהעוזרת הסוציאלית שדיברה על הנושא הזה בעבר עים לימור ???או כל עוזרת סוציאלית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית