פתחו פורום לצפונים-גם למנהל הפורומים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2001 | 13:53 | מאת: דוגי

יש פורום פונג שווי חדש שמדבר על תורה שלמה של איך לסדר את הביית על מנת שהחיים יהיו מאוזנים לפי התורה הסינית. לדוגמא כיוון השינה לפי תאריך לידה או שאסור שיהיה מראות בחדר או שאסור לישון עם רגליים לכיוון הדלת. אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה אבל כאן אני מרגיש חופשי להתבטא מה זה הפורום הזה ,מה הם חושבים שכולם גרים בוילות שתוכננו לפי התורה הסינית שאנשים לא גרים בדירות קטנות עם אילוצים . לא נשמע קצת פלצני להקים פורום כזה באתר רפואי ??? זהו הוצאתי את האנרגיה השלילית ממני אוהב - דוגי

20/08/2001 | 14:28 | מאת: שרית

דעתך אינה אמרגיה שלילית היא האמת והאמת עושה את דרכה בכל מיני צורות... תהנה מעצמך כל עוד אינך פוגע ברוח האדם של אנשים אז הכל מותר הכללללללללללללללללללללל שרית

20/08/2001 | 16:10 | מאת: פרח

לא נראה לי שזה פלצני. ההיפך, כל תורה שמגיעה לכאן מביאה איתה לקבוצה של אנשים קצת מזור ורגיעה ומסיחה את הדעת מהיום-יום הלחוץ והטעון (כלכלה בריצפה, אבטלה בשמיים) וכמובן "המצב". ואם יש מקום לרפואה משלימה (דיקור, הילינג, רייקי וכו') למה שלא יהיה מקום לפנג שווי? אם לא יועיל בוודאי ובוודאי שלא יזיק. ובסך הכל זה שאלה של אמונה. צדיק באמונתו יחיה ומי שרוצה להאמין בשיטה - שיבושם לו. והכל זה בעצם היצע וביקוש, לא? אז, יאללה, תפרגן להם - חיה ותן לחיות.

21/08/2001 | 03:10 | מאת: Jacki

אני כבר שעה מנסה למצוא איך לכתוב את מה שאני רוצה לומר, ומצד אחד זה די מפגר (תסלחו לי), אבל מצד שני, זה גם סוג של רגיעה כזו, נחמד.... Whatever..............!!!!!!!!

20/08/2001 | 17:25 | מאת: הלחוץ

לא מבין מאיפה הגעת נראה לי שאתה פה זורע רעל באנשים ובפורום הזה מזה הגועל הזה אתה לא עושה כלום בחיים ??? במקום לעודד פה אנשים אתה מתלכלך וראינו איך התלכלכת תקשיב טוב זה לא צט פה מביןןן!!! בשביל זה יש לך צטים תשתולל ותביע דעות כמה שתרצה. אני לא בטוח שהרופאים היקרים שעושים פה עבודה קדושה היו שמחים לקרוא שטויות ולבזבז את זמנם על אדם משועמם!!!! קח דף ועט ותשתולל עליו זה עוזר יום טוב הלחוץ!!!!!!1

21/08/2001 | 03:18 | מאת: Jacki

אבל קודם כל בקשה: ת ו ר י ד פ ר ו פ י ל ! ! ! דוגי הוא חבר פורום נאמן, הוא משמש פה כעזר להרבה אנשים. אני לא באה כדי להיות תוקפנית, אלא כדי להרגיע ת'רוחות כאן, וזה לא היה במקום מה שכתבת, כי כאן בפורום אנחנו מביעים דעות, ואם זה לא מוצא חן בעינייך אתה לא חייב לענות, תודה ולהתראות! נ.ב מה הפריע לך? זה שהוא משמיץ את הפורום החדש שנפתח? או זה שהוא "מצ'וטט" , לדבריך, בפורום? (אז הערה: זה לא צ'יטוט!!, לפחות לא בשבילי!!)

21/08/2001 | 10:26 | מאת: ב.ישראל

לא בכדי אתה מכנה את עצמך "הלחוץ" אז אולי תצא כבר מהלחץ ותרד מהאנרגיות השליליות ובהזדמנות זו תפסיק לשפוך את ההיפוכונדריה שלך על משתתפי הפורום. יותר טוב לך לבדוק אם לא צצה לך מחלה חדשה באיזה מקום

20/08/2001 | 23:47 | מאת: יוסי רוסמן

הי דוגי. אתה צודק, כאן לא המקום להסברים על הסיבות לפתיחת פורומים אחרים. אתה מוזמן תמיד לפנות אלי לדוא"ל ואשמח להסביר לך את השיקולים בהקמת פורום "פנג שווי". בברכה יוסי.

21/08/2001 | 08:13 | מאת: דוגי

אני מתנצל אם פגעתי במישהו אבל מי שנמצא כאן בפורום נתקל לא מעט בתגובות חריפות של המשתתפים כי לכל אחד יש את הבעיות שלו ולעיתים המקום היחידי שניתן לשפוך את ה"רעל " שנצבר בך הוא בפורום זה ואני מניח שרובכם מקבלים את התפרצויות הזעם של חברכם בהבנה. באשר ללחוץ - אדוני היקר אכן תקפתי את דבריך בפורום מספר פעמים כי הדברים נראים מומצאים ,לא אמיתיים וחוזרים על עצמם. אם אכן מה שכתבת עד היום בפורום הוא נכון אז דבר ראשון אני מתנצל ודבר שני המלצתי היא שתלך בדחיפות לטיפול פסיכיאטרי במרכז הקרוב לביתך של בריאות הנפש. אני יכול להמליץ לך באיזור המרכז. מי שלא מבין על מה אני מדבר שיפעיל חיפוש "הלחוץ" ויבין בוקר נפלא לכולם -- דוגי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית