לך אחות יקרה!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2001 | 03:16 | מאת: דניאל

מה אכתוב לך אחות יקרה.. על כוכב הזורח בשמיי הרקיע.. מאיר מאורו,שומר בליל, עד שהשחר יפציע לו.. ואולי על ילדה מקסימה שרוצה קצת מרגוע.. בסערת הגלים,על אבני הכורכר מחפשת פינה של שקט בעולם הנראה כה מנוכר... בשדים נאבקת עת לא נתנו לך מנוח...בפנים ובחוץ,והיה לך הכוח.. ממערות חשוכות למצוא שבילים חדשים.. לבנות דרכים של תקווה. קפצת למים הקרים... ברגעים של ייאוש,ברגעים שניצוץ התקווה נעלם עת הפחד גובר, והכאב כה חם.. זכרי נא. את אותה נערה.. את המסע שעשתה עד עכשיו עת נאבקה באובדן..ובקור העז.. למצוא מקום בטוח יותר..וחם לחפש את הדרך שמובילה לשם.. חבקי את אותה הנערה גם בקור וגם בחום.. לאחר הסיוט ולאחר החלום.. וברגעים בהם המסע כה מפרך.. כבד..מותר קצת לנוח,לאגור עוד כוחות... וזאת תמיד אשוב ואזכיר לך.. אחותי היקרה,ברגעים עת נפשך בצינה..עת חם לך בלב.. תמיד יש סביבך מעגל..שאוהב. מעגל שרוצה להעניק לך רק טוב.. מעגל שאותך ..לעולם...לא יעזוב.. דניאל 27

20/08/2001 | 11:26 | מאת: אביב

"אנשים מופיעים בחיינו בשל סיבה מסויימת, לעונה מסויימת או לכל החיים. כשאנו מגלים לשם מה כל אחד הופיע בחינו, נוכל לדעת מה לעשות עבור כל אחד מהם. כאשר אדם מסויים מופיע בחיינו בגלל סיבה מסויימת, בדרך כלל זה נועד למלא איזשהו צורך שהבענו. האדם הזה הגיע כדי לעזור לנו לעבור קושי מסויים, להדריך אותנו ולתמוך בנו, לסייע פיזית, רגשית או רוחנית. הוא עשוי להראות לנו כמתת-אל, והוא באמת כזה. האנשים האלה,מופיעים בדיוק בשל הסיבה לשמה אנו זקוקים להם. ואז, בלי שנעשה כל דבר רע, או בזמן לא נוח, האדם הזה יגיד או יעשה דבר-מה שיביא את הקשר לקיצו. לעיתים האדם הזה יעזוב או אפילו חלילה ייפרד מן העולם. לעיתים הוא ינהג בדרך שתאלץ אותנו לנקוט עמדה ולהפרד ממנו. מה שאנו חייבים להבין הוא שהצורך שלנו התמלא, תשוקתנו סופקה ומשימתם הושלמה. הבקשה ששלחנו נענתה, ועתה הזמן להמשיך הלאה. כשאנשים מופיעים לחיינו ל-עונה, זה מכיוון שהגיע תורנו לחלוק, לצמוח, ללמוד. הם מביאים לחיינו חוויות, שלווה או מביאים לנו שמחה וצחוק. הם עשויים ללמד אותנו משהו שמעולם לא עשינו. בדרך כלל ממלאים אותנו בחדווה ובשמחה בכמות שלא תאמן. האמינו בכך ! זה אמיתי ! אבל זיכרו--רק לעונה אחת. קשר הנמשך כל החיים, מלמד אותנו שיעורים לכל החיים; דברים שאנו חייבים להיבנות עליהם על מנת ליצור יסוד ריגשי מוצק. תפקידנו הוא לקבל את השיעור, לאהוב את האדם הזה, ולהשתמש במה שלמדנו בכל קשר ובכל תחום בחיינו. כבר נאמר שהאהבה היא עיוורת אבל חברות רואה מעבר לכל החושים. " ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ דניאל היקר, קשר לכל החיים, לא רק לעונה, בלי סיבה, רק בגלל התחושה החזקה, אבל עדיין עם עליות וירידות, עם תקופות קרובות יותר ופחות, וכן.. גם עם קצת התרחקות לצורך השרדות וכדי לחזור במלוא הכוחות, וכן.. גם עם היכולת לבחור איך לממש את הקשר ומתי.., וכן גם עם לצעוק הצילו באמצע הלילה ולא לענות לפלאפון בשתיים בלילה בתוך התקפת חרדה כי אי אפשר לדבר, כי אי אפשר לנשום, כי אפשר רק לבכות.. ריגשת אותי עם השיר שלך עד דמעות.. אז לא יכולתי להתעלם... שלך אביב.

20/08/2001 | 11:36 | מאת: לאביב

את הפסיכולוגית האמיתית של הפורום אחרי שתעברי את התקופה הקשה שלך אולי תלמדי פסיכולוגיה את ממש נולדת לתפקיד

20/08/2001 | 13:12 | מאת: Jacki

"קשר לכל החיים, לא רק לעונה, בלי סיבה, רק בגלל התחושה החזקה, אבל עדיין עם עליות ורידות, עם תקופות קרובות יותר ופחות................................................" זה מה שכתבת....אבל לא תמיד זה ככה, לפעמים אתה נופל, יש לך ירידה, רצינית, עמוקה, ועליה איטית, ממושכת, כואבת ( אי אפשר לקרוא לזה עלייה בכלל, לעזאזל! ), כשאתה חוזר, חלש ועייף מהעלייה, לא נותר לך כלום, אתה לבד....שבור....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית