תצילו אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2001 | 01:46 | מאת: אנונימיון

טוב חשבתי הרבה זמן לספר או לא לספר החלטתי שכן גם ככה זה מספיק קשה לי הכול התחיל לפני שלוש שנים למדתי בכיתה הכל היה טוב עד שיום אחד בכיתה הפלצתי חשבתי זה יעבור אבל לא ככה נמשך הגיהנום שלי לא רציתי ללכת לבית ספר כל היום רק בכיתי עכשיו זה כל כך מוזר אבל אני יושב בכיתה ומבלי שאני ארצה בורחים לי נודים והם נשמעים בקולות כאלו מוזרים אני לא יכול לשלוט על זה לכל מי שנסיתי לפנות חשב שאני משוגע עוד מעט מתחיל הלימודים ואני לא יודע מה לעשות זה מקרה ממש מוזר זאת אומרת אני הייתי חולם לשבת בכיתה בשקט מבלי שיברח לי נוד אין זה כאילו שזה קללה אני חושב אולי לעשות היפנוזה זה לא עוזב אותי יש לכם עצות אני יושב בחדר ואז לפתע מתחילים להישמע קולות וזה ממני אבל זה בקולות אחרים של דפיקות ומקדחה

20/08/2001 | 02:11 | מאת: אנונימיון

אתם חייבים לעזור לי

20/08/2001 | 08:35 | מאת: ."אור

אומרים המריח הוא המסריח אוףףףףףףףףףףףף תפתח חלון

20/08/2001 | 16:02 | מאת: פרח

שום דבר כבר לא יעזור לך. כדאי לך לעבור בית ספר, לעבור שכונה והעיקר לעבור עיר ובקיצור לעזוב את הארץ. הכל למען איכות האוויר והסביבה. ויפה שעה אחת קודם

20/08/2001 | 19:06 | מאת: דר' עמי אבני

שלום אנא פנה ליעוץ איש מקצוע ברור רופא קודם ואם אין ממצא לאיש בריאות הנפש בהצלחה עמי

20/08/2001 | 21:43 | מאת: ."אור

פנה לןןטרינר ותפסיק לאכול דוגלי ועל הדיסק של ריטה שמעת?? תפתח חלון"

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית