סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2001 | 22:27 | מאת: גל

שאלה לרופא. אני בן 28 חולה בהפטיטיס ב, בגלל המחלה הממושכת נזקקתי לטיפול פסיכיאטרי וקיבלתי טיפול בסרוקסט דבר שעזר לי מאוד וחזרתי לתפקוד מלא. לאחר כשמונה חודשי טיפול החלטתי להפסיק לקחת את הכדור אולם מצבי התדרדר שוב והתחלתי שוב לקחת אותו וכרגע אני נוטל אותו כבר כארבעה חודשים. לאחרונה חלה אצלי התפרצות במחלת ההפטיטיס ואני מטופל באינטרפרון. מאז קבלת האינטרפרון יש לי בעיות בתפקוד המיני, נאמר לי שאין קשר לאינטרפרון, האם הסיבה נעוצה בסרוקסט? (למרות שבמשך כל תקופת הטיפול בכדור לא היו לי כל בעיות מסוג זה), או שאולי הבעיה נעוצה בשילוב בין התרופות. נא תשובתכם ועצתכם. תודה גל.

19/08/2001 | 23:50 | מאת: ד"ר אבי פלד

סרוקסאט עלול לגרום לירידה בחשק המיני מדובר בתופעת לוואי חולפת יש להמשיך בטיפול עד שהתופעה תחלוף

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית