לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2001 | 00:01 | מאת: לאביב

תעני לי פעם אחת זו נטעלי שמתגעגעת נורא

19/08/2001 | 06:44 | מאת: אביב

דניאל, זה בתגובה להודעה שלך מהעץ התחתון שלי לטלי, ושאלת שם הרבה שאלות ולי יש גם שאלה אחת עיקרית - למה לא ? למה אני לא יכולה להיות פה בשביל אחרים כשאני יכולה ורוצה, ולא להיות כשאני במשבר וכשאין לי כוח ? למה אני לא יכולה להישאר פה ורק להשאיר לטלי הודעה שלחתי לך מייל כי זה מה שאני מסוגלת וצריכה עכשיו ? אני הראשונה שעושה את זה ? אז יכולתי לעשות את זה תחת שם בדוי אחר ובכלל לא היית יודע שביקרתי פה וזה היה בסדר ? למה אני לא יכולה לבחור מתי יש לי כוחות ואני הולכת עם הקשרים שלי צעד קדימה ומתי לא ? למה אני לא יכולה להחליט שכשאני במשבר אני נמצאת בפורום בשביל עצמי, בשביל לקבל ולא בשביל לתת, כי אין לי מה ? למה אני לא יכולה להגיב איפה והיכן שיש לי מה להגיד וכשאני חסרת מילים לשתוק ? מה לא בסדר בזה ?? מי לא עושה בסופו של דבר את מה שהוא יכול ומסוגל ? אליאן לא נעלמה ? אורה לא הורידה פרופיל ? אנשים פה עונים לכל ההודעות ? גם לאלה שלא מדברות אליהם ושאין להם תשובות ? למה אני לא יכולה להתנהג בדיוק אותו אופן כמו כל אחד אחר בפורום ? ואני עוד ניסיתי והתאמצתי להסביר את עצמי לאורך כל הדרך, בניגוד לאחרים שפשוט נעלמו. טלי לא שלי ולא היתה שלי אף פעם, טלי פה בפורום לכולם, וגם בחוץ, היא נמצאת עם מי שהיא בוחרת ורוצה להיות ואף אחד לא צריך לוותר עליה, בטח לא בגללי. אם מישהו הולך לוותר עליה עכשיו אולי זאת אני, וגם זאת בחירה שלי שלא קשורה לא אליך ולא לפורום ולא לאף אחד אחר, אלא רק לי ולה. ונטעלי, על מה לענות ? את משאירה לי הודעות ריקות מתוכן, בלי שאלות, תראי את ההודעה שלך, למה את מחפשת את התגובה שלי ? עניתי לך בהתחלה עד שהתחלת לשאול אותי שוב ושוב את אותה שאלה, עד שהתחלת להתעסק בענייני הצבא, שמה לעשות ? מהצבא שלי עבר די הרבה זמן ולא הייתי במקום שלך אז, ואני לא מדברת ולא כותבת על דברים שאני לא חווה על בשרי, אני לא מקצועית, אני מדברת מחויות אישיות בלבד, ועל הצבא אין לי מה להגיד, ועל התקיעות שלך אין לי מה להגיד, ובנוסף נקלעתי לשרשרת של משברים שאחד רודף אחד, שאני לא מצליחה לצאת מהם, אז אין לי כוחות, אין לזה שום קשר אלייך, אני לא עונה לאף אחד כמעט, אלא אם כן תפסו אותי ברגע שדי נדיר עכשיו של כוחות ונגעו לי בלב עמוק, בדברים שאני לא יכולה להתעלם מהם. ולשניכם ולכולם, זה בסדר דניאל, אל תדאג אני אעלם, למרות שאני חושבת שלא עשיתי שום דבר שאף אחד אחר לא עשה כאן בפורום, ואם תחשוב על זה לרגע, אולי גם אתה תגיע למסקנה הזאת, אבל כדי שאף אחד לא יתאכזב שהוא משאיר לי הודעה ולא מקבל תגובה, אני אלך, ולא אני לא אכתוב בשם אחר, אסר את הדאגה הזאת מליבך, זה ממש לא מתאים לי. אביב.

19/08/2001 | 08:58 | מאת: אליאן

תמשיכי לעשות כרצונך...תעני כשאת רוצה ...ואל תעני כשאת לא רוצה.. הבנת ? אבל לא להיעלם...לגמרי. הנשמה שלך... שיהיה לך יום מקסים

19/08/2001 | 12:59 | מאת: Jacki

אני לא מבינה ת'סיפור הזה! אביב, את הסברת פה דברים, ונימקת כל מיני סיבות לזה שאת צריכה להיות לבד, לא בפורום, למה את צריכה להסביר.....??? את לא חייבת הסברים לאף אחד לדעתי, ואני לא מנסה לגונן, ולא מנסה לשמור על כבודו של אף אחד, וכמו שאמרת, הרבה אנשים "הורידו פרופיל", "נעלמו", או איך שלא תקראי לזה, אני לא חושבת שיש חוק נגד זה!!! אנשים! זה אינטרנט לעזאזל! מקום שלא רק שאנחנו לא מזדהים בשמנו, נשארים כמו מעין דמויות עם שם בדוי, ומסיכה מפגרת, אנחנו עוד צריכים להסביר למה אנחנו נעלמים..?! תעשו לי טובה!! ולי באמת הוטב לשמוע שאת חיה, כי היה אפשר להבחין שקרה משהו. וויתרתי על הרעיון לשאול פה מישהו איפה את, כי יש לך חיים חוץ משהייתך בפורום, אז מה שיש לי לומר לך שאני מקווה שתרגישי טוב....יש עוד משהו שאפשר לאחל? "...ואת בגמגומך המתמשך אינך יותר טובה... ... ואת עם כל יופי נפשך אין בך מחשבה... ... ואת באמונתך עשית את נפשי עצובה... ...ואת בשתיקתך רצחת בי אהבה ! " - שוב....יהונתן.....אליל !!! -

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית