שאילה למומחים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2001 | 19:22 | מאת: ."אור+

איך קוראים בעברית צחה לשו"פציק של הקומקום???

18/08/2001 | 19:22 | מאת: yael

זרבוביתו זרבוביתה..... (-:

18/08/2001 | 19:27 | מאת: אורית ארנון

זו שאלה שממש לא מתאימה לפורום לדעתי. הפורום הזה מיועד לייעוץ פסיכוגי ופסיכיאטרי וזה המקום לשאול שאלות בנושא ולתמוך זה בזה ולא לשאול שאלות שלא קשורות לנושא הפורום. מקווה שהביקורת תתקבל בהבנה

18/08/2001 | 19:41 | מאת: ."אור+

זורבה ...מה? הלו זה ר ד י ו ????

19/08/2001 | 02:01 | מאת: טלי וינברגר

והפעם ברצינות, בלי קשר להופעתו המחודשת של ד"ר פלד, אני לא יכולה לשבת בשקט ולראות את המתחולל בימים האחרונים בפורום. נטעלי, שמתי לב לכך שאת שואלת שוב ושוב את אותה השאלה לגבי השתבלבותך בצבא. התשובות שלי, ואני מאמינה שגם של יתר היועצים, לא ישתנו בכל פעם שתשאלי מחדש. יתרה מזו, את משאירה עשרות הודעות לגולשים רבים שאינני בטוחה עד כמה כולם מעוניינים ביצירת קשרים בתוך הפורום עם גולשים נוספים, ופנייתך הישירה אליהם עלולה להבהיל אותם ולמנוע מהם לשוב הנה שוב. אנא ממך, השתדלי לערוך את שיחות החולין במקום אחרברשת או באמצעי תקשורת אחרים והתחשבי ברצונם של שאר הגולשים לקחת או לא לקחת חלק בהתקשרויות המתבצעות בפורום.. יעל ואור, בימים האחרונים אני רואה כי מתקיימת ביניכם התכתבות עניפה, ואני שמחה על שפיתחתם "חברותא" שכזו, אך זה "סותם" את הפורום בהודעות ארוכות שאינם עניינם של יתר הגולשים. אנא מכם, השתדלו לצ'טט דרך אמצעים אחרים או במקומות אחרים, אלא אם יש משהו שלדעתכם קשור גם ליתר הגולשים. ובכלל לכולם - הפורום קם למטרות של ייעוץ מקצועי, והפך עם הזמן גם למקור תמיכה וסיוע הדדיים בין הגולשים עצמם. שינוי זה מבורך בעיני, אך אל נהפוך את מקום התמיכה הזה, למקום של מפגשים חברתיים כדוגמת "על הברזלים" הכולל בתוכו עשרות הודעות שהן למעשה התכתבות חולין בין הגולשים. למען המשך תיפקודו היעיל והנכון של הפורום, אנא שמרו עליו. הוא שלכם ובשבילכם! שלכם, טלי פרידמן

19/08/2001 | 02:27 | מאת: דניאל

טלי!אני באמת אוהב אותך. אבל ההגזמה נוצרה רק מהתנגחיותייו של " ה י ו ע ץ"המלומד שבא כמו רוח סערה,ומחר יילך לו כאילו לא קרה כלום. כך היה בעבר(דף-200)וכך כנראה יהיה כעת.הוא יבוא מתיי שנוח לו יתנגח באנשים,ולאחר-מכן יילך לדרכו,יפה,מה זה עוד סוג של ריפוי? לכן קיבלתי את כעסך גם עליי ומחר ב"ה אני פונה למר יוסי רוטמן,שיידאג להעמידו (את "היועץ")במקומו. וללא אולטימטום חלילה...כי אני אוהב להיות פה,גם אם "היועץ "יחזור לסורו. כי הפורום זה לא רק הוא.... הפורום זה כולנו... שלך דניאל

19/08/2001 | 06:59 | מאת: ."אור

זה זמני ....ניתקו לי תפלאפון....תוך שנה אני יפסיק

19/08/2001 | 11:48 | מאת: Jacki

אני מסכימה איתך, ואני מתנצלת אם הייתי קשורה לחלק משיחות החולין האלה... אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית