שאלה:לד"ר אבני...לוסטרל..50 מ"ג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2001 | 15:17 | מאת: עמית

בעבר השתמשתי בכדור בשם "סרוקסט". כיום החליפו לי לכדור בשם "לוסרל",אך לצערי לא הסבירו לי את מרכיבייו של כדור זה,למה הוא מיועד?ובמה הוא יותר טוב מאחרים? הייתי מעוניין לדעת על כדור זה יותר. בברכה! עמית קשה לי בשעת טיפול לקבל הסברים על הכדור,כי יש לי פסיכיאטר שאומר לי תקח את זה ותשתוק. כאילו שאני לא צריך לדעת.

18/08/2001 | 16:44 | מאת: דר' עמי אבני

עמית שלום אין שום סבה שתסכים שפסיכאטר שלך יגיד לך תקח ותשתוק אפילו לפי החוק הוא מחוייב לך הסבר לגופו של ענין לוסטרל הוא כדור דומה לסרוקסט ניתן בדרך כלל כאשר סרוקסט לא הועיל במשך ובמנון מספיקים או עקב תופועת לואי שאינן נסבלות בהצלחה עמי

18/08/2001 | 19:36 | מאת: עמית

הלוואיי וירבו כמותך בישראל. שוב המון תודה על תשובתך. בברכה עמית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית