אל תהיו צבועים.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2001 | 13:19 | מאת: דניאל

כל במלחמה מתחילה עם חזרתו של "היועץ"(אבי פלד).לפניי כחודשיים ביקר פה לאחרונה ,הוא בא והולך,ללא שום מילה,ללא פרידה ,כך סתם משתמש בנו. ואחה"כ מפריע לו שכאן גם צ"אט. אני לא שוכח את המלחמה שהשאיר לנו בדף-200 ואז נעלם, היום שוב חזר ועוד פעם עם הגיגיו הידועים. אז אני שוב פעם פונה וגם אפנה ליוסי רוסמן (מנהל הפורומים),באם ישפר את התנהגותו,ולא תהיה מתנשאת פוגעת ומעליבה,אז ייתקבל בברכה,ובאם יפגע שוב באחרים,אז מקומו לא איתנו,ובטח גם כך הוא יסתלק לאן שהואו,ויחזור מתיי שבא לו. נ.ב. ליתר היועצים ,אני מודה לכם על תמיכתכם שאכן באה מכל הלב.אתם הם האנשים האמיתיים. בברכה דניאל

18/08/2001 | 13:22 | מאת: noname

לא מדובר כאן בצביעות מדובר בתרבות דיבור יש בהחלט דרכים אחרות לומר "אתה לא בסדר.אני כועס". לא צריך להשתמש במילים גסות ודימויים מעליבים על כלבים ומלונות וקולרים. זה מוגזם וחסר פרופורציה. הבן אדם לא בא להזיק בכוונה. זה מה שיש לי לומר.

18/08/2001 | 13:28 | מאת: דניאל

שייתן מרשם לטיפול,וישתוק. נמאס כבר שכל אחד גם מנסה לחנך אותנו. והאם בעבר היו ניבולים? האם בעבר הינו חסריי תרבות דיבור? כנראה "שהיועץ"שאפילו את שמו לא רושם,משפיע לרעה על האנשים. סתם חומר למחשבה....ומה עם פגיעתו באחרים?לו מותר? דניאל

18/08/2001 | 13:24 | מאת: דניאל

http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=6&i=90653&t=90534 ואל תשכחו את כל ההודעות החוזרות ונישנות של אבי פלדמן.שדפקו לנו במוח,כל הזמן.וראו גם את תשובותיהם של יתר היועצים אל מול אבי פלדמן. דניאל

18/08/2001 | 14:01 | מאת: דניאל

ד"ר פלד, אני מצטער לראות שאתה מתקשה בהבנת הכתוב. אין לי שום יומרה להבין בתרופות, ומעולם לא הבעתי את דעתי בנוגע אליהן. תרופות, בעברית, הן סוג של סם. אין צורך שתקפוץ בכל פעם שאינך מבין מלה מסוימת, או כשנדמה לך שמישהו משתמש במלה השייכת באופן בלעדי לפסיכיאטריה. לא יעצתי ליערה דבר בנוגע לתרופות. הצעתי לה לפנות לעזרה מקצועית ולא להסתפק בשימוש בתרופת הרגעה ללא מרשם של רופא. ולעצם העניין: תרופות אינן פתרון לבעיות נפשיות שאינן אורגניות. אני מצטער על כך שאתה מרבה להפנות את משתתפי הפורום לטיפול פסיכיאטרי, הנכון רק למקרים קשים הנזקקים לפתרונות תרופתיים. אינני יודע מה הנסיון שלך בפסיכותרפיה, אך מתגובותיך כאן ניתן ללמוד שאינך מאמין בטיפול נפשי, ולכן אני מציע שתתמקד בתחום שבו אתה מתמחה, ולא תתערב במקרים שאינם זקוקים לטיפול תרופתי. אני מצטער על כך שעלי לשוב ולהעיר לך על כך בפורום. אתה ממהר לשפוט אחרים, ובעצמך רגיש מאוד לביקורת. בבקשה, הרגע.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית