טפול - LITHIUM

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2000 | 23:19 | מאת: NAF

ד"ר שלום הנני מקבל - LITHUIM באופן קבוע MG 900 . לאחרונה יש לי כאבי חזה עם גילוי של היפוטרופיה קלה בלב . אבחנה נעשתה לאחר בדיקות - אקו - דופלר ומיפוי לב . בנוסף חלו שינויים קלים ב - א.ק.ג שלי . הוחלט לתת לי נורמטן ( כמות מינימלית ) . האם יתכן קשר בין הטיפול ב- LITHUIM לבין התופעות הקרדיולוגיות ועליה בלחץ הדם אצלי בחודשיים האחרונות ? . בדיקות דם של LITHIUM הנם ברמה : 1.06 . בברכה .

20/10/2000 | 23:41 | מאת: ד"ר אבי פלד

כן יש שינויים ב ECG מליטיום רופא המטפל חייב לדעת על נטילת הליטיום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית