לרחלי משרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2001 | 01:44 | מאת: שרה

הי מצטערת שלקח קצת זמן לענות מקירה את בור היאוש מהסרט "הנסיכה הקסומה". (ואם לא אז רצוי שמהר מאוד תראי את הסרט) אז זה קצת ככה עם הטיפול. כאילו יש לנו את הבור שמטרתו להרוג אותנו - לקחת לנו את החיים מהר מידי לפני הזמן ואז יש את שני החברים הטובים שמצילים אותנו אז ככה זה גם עם הטיפול. יצרנו לעצמינו בור יאוש והפסיכולוגית היא ההצלחה. אך יש לזה מחיר כואב לא כל כך בקלות חוזרים לחיים אבל שווה לחזור לחיים. רחלי הדרך ארוכה וכואבת כי בעצם כל השנים הדחקנו דברים. נכון, זה לא כייף ואם היה אפשר לדלג על כל השלבים היה טוב. אבל אי אפשר. ותראי שיהיהו גם פגישות טובות יותר ומעודדות. פגישות שתלמדי להתמודד עם מצבים או להשלים עם דברים מסויימים. ומה אני אומר לך. אין לי מושג איפה אני עכשיו. אני מרגישה כאילו אני תקועה קצת. שוב מקיאה ולא מספרת ולא בטוחה לאן זה מוביל. אבל זהו סתם שלב שהיה לי פעם וזה עובר ושוב עולים על הגל הנכון. אז סוף שבוע טוב אוהבת שרה

18/08/2001 | 01:58 | מאת: רחלי

היי שרה קראתי ותודה, אני עדיין כאן. כתבתי, תראי למעלה. שוב תודה. רחלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית