למה לדחוף כדורים???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2001 | 23:58 | מאת: Jacki

שתי עובדות חשובות: אפשר להסתדר בלעדיהם! והם לא עוזרים! אז די לזיין ת'שכל שאתם יודעים הכל אתם חסרי אונים מול אלה שבסה"כ מחפשים קצת משמעות אם אין לכם פיתרון חוץ מחבילת כדורים שבעתיד תשמש ככלי להתאבדות אז תתפטרו לכו תעבדו בעבודה שלא צריך לחשוב הרבה!

18/08/2001 | 00:28 | מאת: דניאל

וואלה.... מילים כדורבנות...הכנסי בו במנוול שמנסה להוציא אותנו משיווי-משקל אני איתך יקירה. דניאל

18/08/2001 | 02:00 | מאת: polly

אפשר לבקש יפה... ואם משהו דחף לך כדורים, רק תגידי ואני אבוא לדחוף לו משהו אחר עמוק לאת יודעת איפה....

18/08/2001 | 07:01 | מאת: דר' עמי אבני

ג'קי שלום על סמך מה הקביעות הללו ? בברכה עמי

18/08/2001 | 08:07 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

היי עמי, אני מרבה לעיין בתשובות שלך, שמלמדות ומעשירות אותי מאד - גם בתוכנן וגם באופן שבו מסוגננות ויוצרות את הדיאלוג האינטרנטי. ולעניין פנייתי: אין בחלונית שלך את המייל האישי, ולכן אני שואל/מתיעץ בפורום הכללי: אולי כדאי לנו, יועצי האתר, להתעלם מפניות שמסוגננות בעוינות/ בוטות/ גסות לשון? ביי בינתיים, יוסי אברהם

18/08/2001 | 14:34 | מאת: Jacki

אני לא נוטה לומר דברים כי מתחשק לי או סתם כשאני עצבנית, מה שכתבתי היה אחרי שזה קרה לי. אני אספר לך משהו נוראאא נחמד (כן בטח): עברו פגישות, שיחות, טיפולים או איך שלא תרצו לקרוא לזה, הפסיכולוגית אמרה שאני צריכה שילוב של טיפול תרופתי, המוסר שלי לא היה סולח לי אם הייתי לוקחת כדורים... ואני בעצמי יכולתי לומר שאני לא אסתדר בבית בלי כדורים אבל זה עדיין לא משכנע אותי ולא יגרום לי לקחת כדורים מחורבנים. אז לא לקחתי!! אמרו לי שבאיזה שלב זה כבר "לא יהיה בשליטתי", ו"את לא יכולה להמשיך ככה" ועוד כל מיני זיוני שכל, אבל אני המשכתי לטעון שהמקום היחיד שאני אקח כדורים זה יהיה במחלקה סגורה... אז בלה בלה בלה, וגקי שוב מנצחת!!! אני בבית כבר חודש וכמו ש - polly המשכילה אמרה, שידחפו ת'כדורים למקום אחר, כי אני מסתדרת יפה מאוד, ואני סובלת מ: (כן כן, תקבל את זה) ... דיכאון-חרדה-אובססיביות-קומפולסיביות, אז שכולם ילכו לחפש מי ינענע אותם!!!!

18/08/2001 | 07:03 | מאת: דר' עמי אבני

ג'קי שלום צר לי על סמך מה הקביעות הללו ? בברכה עמי

18/08/2001 | 09:10 | מאת: אליאן

על כל דוגמא שלילית שאת נותנת לגבי הכדורים, אני יכולה לתת לך כמה דוגמאות מאד חיוביות שתרמו כדורים אלה... וחלקם מאד קרובות, שאילולא הכדורים...זה היה אסון. את יכולה לחוות את דעתך האישית אך אל תעשי הכללות. לפחות הרופאים לא "מרימים" ידיים...ומנסים.. ומה לעשות שזה לא מדע מדוייק? כמו שיש כשלונות...כך גם ההצלחות...והאמיני לי שהצלחה בתחום הזה זה לא דבר פשוט. אז במקום להרפות את ידם...עלינו לחזק אותם..,זו הברירה היחידה שיש. אחרת...נשאב לתהום של ייאוש ותסכול.. והאמיני לי הייתי שם וכאן. אז להבא...תהיי עדינה יותר. אליאן

18/08/2001 | 09:29 | מאת: ."אור+

על סמך מה??? אז אני יענה לך על קצה המזלג שמדברים פה על כדורים הכוונה היא לבנזודיאופינים לטרנקסל שמי שנותן אותו לדעתי צריך כסא חשמלי לקלונקס ..לקסנקס..לוואליום...וכו על סמך זה שמחלקים טרנקסל למרות שרשום בספרות הרפואית שיש להם תסמיני גמילה קשים ביותר וכששואלים אתכם...אתם מתממים ואומרים יהיה בסדר למרות שאתם יודעים שאחת מתופעות הלוואי הרבות הם חרדות בעוצמה קשה וחולים מפרשים את זה כאילו משהו אצלם לא בסדר..וכדור השלג מתעצם ואז הם מאבדים תאימון..ולא חוזרים אליכים אבל אתם מפרשים זאת כהצלחת הטיפול ואז אפילו שיש כדורים טובים כדוגמת ?snri/ssri כבר לא מאמינים לכם...ומה הפלא ניסיתם להגמל פעם מטרנקסל?? אחרי שהגעתם למינון של 4 כדורים 15 מ"ג 8 חודשים של גמילה קשה...של סבל בר יתואר מה שלנרקומן לוקח 48 שעות....להיגמל מסמים הכי קשים מהטרנקסל לוקח 8 חודשים....של סחרחורות בחילות כאבי בטן חרדות קשות כאבי ראש פארוניות 8 חודשים !!!!!!!! וזו דוגמה קטנה.........אז אל תתממו לי...ותשחקו אותה מופתעים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית