עזרה מכול מי שמוכן לתת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2001 | 15:45 | מאת: דפנה

שלום אני בת 19 ויש לי בעייה המון זמן 2הבעייה שלי היא נוראית בטחון עצמי אני סובלת מחוסר בטחון עצמי, כמה שיש בי עתרונות אני נראת טוב מהכול... אבל זה לא מה שעושה לי אני פשוט חסרת בטחון ולא יודעת מה עושים לעשות אני כרגע בשרות צבאי והמצב שלי גרוע רגשי נחיתות פחדים מדחייה תסכוליים מחשבות המון שליליות מה עושים. אני רוצה לציין שאני חוזרת הביתה פעם בשבוע וחצי????

17/08/2001 | 19:42 | מאת: מעוז

במצב דומה אך אחרי צבא.... הצבא יעזור לדעתי. חשוב לשמור על אופטימיות וכדאי לחפש חברים חדשים... איך שהוא

17/08/2001 | 21:35 | מאת: ד"ר אבי פלד

אנשים לא מודעים לכך אבל הקבנ"ים בצ"הל יכולים לתת טיפול תמיכתי פסיכוטראפי טוב שעולה בפרטי מאות שקלים כדאי לנצל זאת פני לקבן יחידתי ותקבלי עזרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית