ליוסי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2001 | 15:38 | מאת: נטעלי

שלום לך: אני חייבת עזרה אני מקווה שאני יסביר את עצמי אני כרגע מאוד לחוצה והדמעות כמעט מטשטשות את המקלידים. יש לי בעייה רצינית חברתית מאז שאני זוכרת את עצמי עברתי שתי בתי ספר ובכולם ירגשתי רע כיום אני חודש בדיוק לפני גיוסי לצהל... הפחד להיות כמו שהייתי תמיד, הפחד להתנהג בצורה שאני לא אוהבת למשל:להסכים אם כולם לוותר לכולם לעשות מה שמבקשים..... ועוד זה נגד רצוני אבל באותו רגע זה נראה לי כאילו זה אני האמיתי. הפחד שבצבא היה לי אותו דבר.... אנה אנה אנה מימך תן לי דרכים קטנות לעזור לעצמי אני הייתי בטיפול דרך קופת חולים כרגע אין באפשרותי. כנראה שאבקש מהצבא עד אז......... בבקשה ותודה

17/08/2001 | 15:39 | מאת: תיקון ליוסי אברהם

טעות שלי

18/08/2001 | 08:28 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

עניתי לך לפנייה הבאה שלך, כמה שורות למעלה. דרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית