נטעלי......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2001 | 00:34 | מאת: דניאל

חמודה שלום רב! ראשית :שם הכותב:תמיד נשאר,אין צורך לשנותו כאשר את קוראת למישהו. ורק בנושא:את קוראת,כך ששמך יופיע "לעולמים". שנית ולדבר החשוב מכל:היכן לשרת?קרוב או רחוק?לדעתי קודם תתגייסי,תעברי טירונות,ואז תראי באם המסגרת אכן מתאימה לך.וזה כייף להתגייס. ובאם נקלטת והכל עובר חלק,אז אין סיבה שלא תשרתי רחוק,תסתגלי לחיים שעושים בצבא,ואז אוליי תתגעגעי קצת לבית,למשפחה,ןכשתחזרי הבית,יהיה למה. וחוץ מיזה?מה עשית בקיץ מתוקה. אני פה תמיד למענך.. דניאל

17/08/2001 | 00:46 | מאת: yael

תם ונשלח....... יעל

17/08/2001 | 00:48 | מאת: דניאל

אני ניגש..... ואם את עייפה אני משחררך בחום ואהבה. דניאל

17/08/2001 | 00:50 | מאת: noname

לרגע חשבתי ששוב התחילו להעתיק הודעות כי פעם כשכתבתי לך אז כתבתי "תם ונשלח"...

17/08/2001 | 00:50 | מאת: דניאל

לאן שלחת?לוואלה?או לפרטי שלי? דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית