לדנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2001 | 00:16 | מאת: לדנה

שוב..... תוכלי לספר לי קצת מה עוברים ביום הראשון בטירונות ואייך זה מבחינה חברתית מכירים כולם מהר חלק אף אחד איזו הרגשה מה הולך? אני מאוד לחוצה ואין מי שבאמת יסביר לי מכול הלב תוכלי??? זה חשוב לי אין סוף אני מחכה לךךךךךךךךךךךךךךך

18/08/2001 | 16:10 | מאת: דנה

הכי כייף זה היום הראשון. יש המון התרגשות כולם מדברים עם כולם וזו ההזדמנות להתקרב לחברים וחברות חדשים ולהתחלק איתם בחוויות. בכלל הטירונות זו התקופה הכי הכי למרות כל התיזוזים. לומדים מלא דברים חדשים, עושים בלאגנים ובכלל להיות פתאום רחוק מהבית זה חדש ומגניב. אחר כך כשמגיע השיבוץ לאיזו יחידה או לאיזה חיל ואיזה בסיס - יש המון מתח כמו לפני בחינות הבגרות. יש המון קורסים מעניינים והרבה תחומים שתשמעי עליהם בפעם הראשונה ותאמיני לי שיהיה לך ממש קשה להחליט איזה מהם את רוצה. בסך הכל, אם לא מתכוונים ללכת לקצונה ולחתום קבע אז כל הצבא זה כולה שנתיים שממש עוברים בצ'יק, כי איך שמתחילים להכנס לעניינים - הופ מגיע השחרור. מקנאה בך, ותאמיני לי שהייתי מתגייסת שוב במקומך. הייתי מדריכה בחיל השריון וגם מורה חיילת תקופה קצרה בישוב ספר (שזה כייף מסוג אחר). בקיצור, מחזיקה לך אצבעות שתצליחי. שיהיה לך רק טוב, דנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית