רואקוטן= נזק נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2001 | 00:02 | מאת: אילנה

שלום הייתי רוצה את תגובתם של הפסיכיאטרים והפסיכולוגים בפורום על הכתבות שפורסמו בידיעות אחרונות ביומיים האחרונים שבהם נאמר כי נערים ונערות שלקחו רואקוטן נזקקו לטיפול פסיכיאטרי ואף לאישפוז בעקבות דיכאון שלקו בו כתוצאה משימוש בתרופה זו. תודה מראש אשמח להתייחסות גם של אנשים אשר הם מכירים או השתמשו ברואקטן והזדקקו גם לטיפול פסיכיאטרי

17/08/2001 | 13:14 | מאת: אורית ארנון

אח שלי לוקח את התרופה כבר ששה חודשים והוא צריך לקחת אותה עוד חודש אחד. חוץ מקצת יובש באף ופעם אחת בלבד דימום באף לא היו לו שום תופעות לוואי, בטח שלא בעיות פסיכיאטריות או אפילו חוסר מצב רוח והעור שלו נראה מדהים. שיפור מפליא.

09/06/2002 | 12:53 | מאת: יוני

ברצוני לספר על שכנה שלי שאחרי שימוש של חודשיים ברואקוטן אושפזה בבית חולים פסיכיאטרי. יש לציין שלפני זה היא היתה בסדר גמור תיפקדה למופת בחורה חברותית ששירתה בבסיס במרכז הארץ. לאחר האישפוז שנמשך 3 חודשים במחלקה סגורה היא שוחררה לביתה היא עדיין לוקחת כדורים ומאוד דיכאונית בנוסף להזיות לא קלותץ\. היא מאמינה שהפיגוע שהיה במלון פרק בנתניה היה באשמתה. לסיכום ילדה בת 19 פעילה ושמחה אושפזה בעקבות השימוש בכדור. בנוסף ראיתי שעל הכדור כתוב שהוא אסור לשימוש לנשים בגיל הפוריות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית