תחזיקו לי אצבעות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/08/2001 | 19:36 | מאת: אורית ארנון

היום התחלתי טיפול אצל מטפל פרטי והוא היה מקסים, מבין, מדרבן, תומך. זה היה נהדר. אני מקווה שסוף סוף סיימתי את המירוץ אחרי מטפל ומצאתי את המטפל הקבוע שלי. אני כל כך מפחדת ששוב זה לא ילך ושאני שוב אתאכזב ואהיה שוב במירוץ החיפוש המייאש הזה. תחזיקו לי אצבעות...

16/08/2001 | 21:04 | מאת: yael

בהצלחה !!!!!!!!!!!!!! (-: יעל

16/08/2001 | 23:16 | מאת: טלי וינברגר

אורית יקרה, אני מקווה בשבילך שאכן זהו מטפל טוב, ושתמו חיפושיך... אני יודעת כמה קשה החיפוש אחר מטפל מתאים, וכמה מטפלים יש לעבור לפעמים עד שמגיעים למטפל המתאים... בכל אופן, מ ז ל ט ו ב!!! טלי פרידמן

17/08/2001 | 13:14 | מאת: אורית ארנון

תודה רבה לשתיכן. הבעיה היא שהחיפוש מתיש כל כך משום שהתחלתי לחשוב שמשהו לא בסדר אצלי אם אפילו טיפול פסיכולוגי אני לא יכולה למצוא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית