ליעל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/08/2001 | 12:04 | מאת: ליעל

הייייייייי,תודה על מחתבך......... האמת חשבתי שאת כבר לא מעוניינת לרשום לי או שאני כבר מעצבנת. טיפה נפגעתי מימך עד שיבנתי שזה לא נכון, זוכרת לפני מספר ימים שהיית בפורום התכתבת אם איזה משהו ואז כששאלתי איפה את והוא אמר הלכת לאכול. ירגשתי שאת מתחמקת מימני ואני רק מציקה. עד אתמול שיבנתי שזה לא נכון.............???? יש לי מחשבות נורא שליליות והם מתגברות אליי ומשתלטות אליי. בקשר לצבא את באמת חושבת שכדאי סגור? כי למשל הרבה דברים בסגור היו בתיכון גרמו לי סבל צער: למשל כשכולם ישבו יחד כבוצה ידברו אני ירגיש דחוייה ולא שייכת ירגיש צורך ללכת להיות לבד עד שכולם ילכו כי בדרך כלל אין לי מה להגיד ועוד אל יד כולם אני בלחף?במצב כזה אני מעדיפה להתבודד ושהיום רק יגמר. או למשל כשכולם מתחברות יחד ואני איתם פחות מכניס אותי להרגשה של סתם טיפשה, ואז אני מפחדת לדבר אנה עיזרי לי..................

16/08/2001 | 12:23 | מאת: אריאל

אני כאן ,ואת שם-אז?? שנתחיל?

16/08/2001 | 20:41 | מאת: yael

ה ת ק ף . . .? ? ?

16/08/2001 | 20:45 | מאת: ."אור

אתה אומר......שנתחיל ?????? אני עונה.......אם אתה מסוגל...??????? אז ב כ ב ו ד ד ד תחשוב טוב כי לא תיהיה דרך חזרה "אור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית