לאור בנזודיאזיפנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/08/2001 | 02:18 | מאת: ניר

קראתי את הקטע על הגמילה הקשה.ובכל זאת רציתי לבדוק אם לאור הניסיון שלך אתה יכול לתת לי איזה טיפ בעינין משום שאני בדיוק נכנסתי עכשיו לקטע הזה (שלשום חפפתי את הקסנקס של הלילה ועד עכשיו אני מרגיש כמו אשת לוט) ............נ.ב אני עוקב קבוע אחרי כל האתרים עליהם אתה ממליץ ולא פעם מקבל עידוד אז תודה.

15/08/2001 | 15:42 | מאת: עודד

לך לאתר הזה: http://www.benzo.org.uk אני נגמלתי בעזרתו. את הספור שלי אתה יכול לקרוא בפורום התמכרויות של ואלה. תכניס את השם שלי למנוע החיפוש שם.

15/08/2001 | 21:05 | מאת: ניר

המון תודה לך.נכון לשעה זו ביקרתי רק בעמוד הראשי של אותו אתר .מה שיותר עניין אותי זה להגיע לסיפור שלך, לקח לי קצת זמן,אך כשהגעתי לא הצלחתי למצוא אותו במרוכז אלא על פני התכתבויות שונות שלך עם אחרים.מאחל לך שלווה ובריאות, ושוב תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית