לדנה לה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 23:37 | מאת: לדנה המקסימה

הייייייי חמודה מה שלומך? כול כך התגעגעתי איפה היית הרבה זמן? תראי קראתי ואני דיי חושבת שאת צודקת וגם...... אבל קשה לקבל זאת,מה היית עושה? דרך אגב בת כמה את?????

15/08/2001 | 14:27 | מאת: דנה

היי נטלי מה שלומך? אני מקווה שהכל בסדר אצלך. אני בת 22 כבר אמרתי לך שגם אני דיי ביישנית וקשה לי קצת בחברה. אז הלכתי לפגישה אחת אצל פסיכולוג וזאת על מנת לקבל אבחנה כלשהיא ואולי טיפ שיוכל לעזור לי. לפי דעתי זה מה שעליך לעשות. יכול מאוד מאוד להיות שיש לך חרדת חברה ואם תקבלי אבחנה מהפסיכולוג שזה אכן נכון אז הפתרון קל מאוד - תרופות אילו תרופות מאוד נפוצות (אפילו דודו טופז לוקח אותם). לכי ותנסי. הרי אין לך מה להפסיד דרך אגב מה תאריך הגיוס שלך? בהצלחה דנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית