טלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 23:03 | מאת: noname

אני הייתי בצ'אט אני לא אהיה שקרנית-הנושא לא עניין אותי במיוחד,אף על פי שהתשובות היו תמיד לעניין.(מותר לכם לשמוע ביקורת?) מה שעניין אותי שם הוא לפגוש מישהו שסיפר לי משהו בפרטי שממש שיקף לי את עצמי... זה היה מדהים.

15/08/2001 | 00:11 | מאת: noname

שלחתי לך מייל עם קובץ וורד שכתבתי לפני כמה ימים,פשוט לא הרגשתי מספיק יציבה על מנת לשלוח לך אותו עד עכשיו. וחשיפה של פרט שאולי ישמח אולי יפתיע אותך מעט. כמובן,הכל בזמנך החופשי לילה טוב, אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית