חיפוש מסגרת טיפול לנער שחזר מהודו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 22:10 | מאת: גילה רענן

שלום רב! מזה זמן הנני מחפשת נואשות מסגרת טיפולית לבן בוגר שחזר ממסע בהודו וירד מהפסים, הוא במצב פיזי ירוד ביותר בתת זונה,שונא את משפחתו ואת העולם . שמעתי על כפר שיקום לנפגעים דומים ואיני מצליחה לאתרו. כמו כן אולי יש מסגרת טיפולית אחרת לסוג כזה של פגוע נפש בגיר. אודה על קבלת תשובה ,

14/08/2001 | 22:38 | מאת: טלי וינברגר

גילה שלום רב, אכן קיים כפר טיפולי שכזה, אך אינני זוכרת את שמו. אנסה לברר בימים הקרובים. בברכה, טלי פרידמן

15/08/2001 | 09:39 | מאת: ענבל

גילה שלום המסגרת המטפלת בנושא הנו כפר "איזון"- בחזרה למסלול. לדעתי זה נמצא בקיבוץ בחוף הים באזור הצפון. מספר הטלפון של הכפר- 04-6100992/3 בהצלחה, ענבל

16/08/2001 | 02:31 | מאת: טלי וינברגר

תודה ענבל, זה אכן המקום. ולגילה, כדי שתתקשרי ותבדקי איתם מה ניתן לעשות עם הנער. בברכה, טלי פרידמן

16/08/2001 | 22:31 | מאת: גילה רענן

תודה מקרב לב על המידע החיוני בברכה, גילה רענן.

16/08/2001 | 01:27 | מאת: דר' עמי אבני

גילה שלום מאנשים הבודדים שאני הכרתי שחזרו עם קשיים מהמזרח לא השתכנעתי שיש הצדקה לאפיין אותם כיוצאי דופן ולכן אני לא בטוח שיש צורך במסגרת טיפולית מתמחה בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית