ציפראמיל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2000 | 22:09 | מאת: דנה

נטלתי תרופת ציפראמיל במשך 40 יום ואני מרגישה מן אפיפות שלא מאפיינת אותי. כמו כן התפתח טיק עצבני בקצה הפה מה שלעולם לא היה קודם. כמו כן אין חשק מיני בכלל., מה שבהחלט מפריע. אציין שלפני זה נטלתי סרוקסט במשך שבוע והסימפטומים היו קשים לפיכך הוחלפה התרופה. כעת החלטתי להפסיק את הטיפול כי אני לא מרגישה שהוא מועיל כל כך. שאלתי- האם אפשר להפסיק בבת אחת? האם מישהו שנטל את התרופה הרגיש כך?? אודה לתשובה.

19/10/2000 | 22:38 | מאת: ד"ר אבי פלד

כדאי להפסיק בהדרגה כן את מתארת תופעות לוואי שכיחות אני מרגיש שאין לך רופא מטפל (פסיכיאטר) הוא אמור לעזור לך להתמודד עם תופעות לוואי וביכלל הוא אמור ליעץ לך עם צריך בכלל טיפול נראה ממה שאת מתארת שאולי את בכלל לא זקוקה לטיפול תרופתי צרי איתי קשר דרך דף אישי - בפורום (לחיצה על שמי)

21/10/2000 | 11:12 | מאת: אלי

בקשר לסרוקסט סבלתי במשך שנה ניסיתי 5 תרופות שונות שלא עזרו לי כולל סרוקסאט עד שהגעתי לרופא שהדריך אותי נכון חזרתי לקחת סרוקסט שכידוע מתחיל להשפיע לאחר חודש ואני אדם חדש לכן אני תמה שאחרי שבוע הפסקת חזרי לסרוקסט תופעות הלואי יתגברו ובמידה ואחרי חודש לא יעזור חפשי כדור אחר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית