לד"ר עמי אבני - CFS

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 21:35 | מאת: Moti

תודה על תשובתך. CFS = Chronic Fatigue Syndrom, או תסמונת התשישות הכרונית. היא מתבטאת בחולשה, כאבים ועוד. אתייעץ עם הפסיכיאטר, אך מהי המלצתך לגבי מרגיעים אחרים, למיטב ידיעתי גם קסנקס / ואבן ממכרים, וכמו שהבנתי כשנותנים סרוקסט אז יש צורך לתת גם מרגיע נגדי. מהו משך זמן השימוש שעלול להוביל להתמכרות? בתודה מראש, מוטי.

15/08/2001 | 00:36 | מאת: גילי

ביחס למקובל

15/08/2001 | 10:23 | מאת: דר' עמי אבני

מוטי תודה סרוקסט לא ממכר. מה שכן הוא משנה את האזון במוח ולכן עם הפסקתו יש לעושת זאת בהדרגה אין בהכרח צורך במרגיע נוסף בשלבו עמו אלא בחלק מהמקרים וגם אז לרוב רק זמנית בתחילת הטפול או לעתים כתגבור לגבי מרגיעים נוספים - תלוי בהערכה שלמה של מצבך ספק אם צריך בהצלחה עמי

15/08/2001 | 11:09 | מאת: Moti

תודה על תשובתך!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית