טלי - השארתי הודעה בעץ שלמטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 11:52 | מאת: דפני

כמה פרטים שאולי יסייעו לתמונה להתבהר. אשמח לשמוע את דעתך... דפני.

14/08/2001 | 12:04 | מאת: אביב

היי דפני, לא קיבלתי ממך אימייל עם הוראות, אז איך אני אגיע ?? :-((. אני מתגעגעת, אז גם אם לא תסבירי לי איך, אני אמצא את הדרך לבדי :-)). שיהיה לך יום של כיף, ובלי לחץ עם הפרוייקט. שלך אביב.

14/08/2001 | 18:31 | מאת: דפני

אביב שלי, את רואה, מרוב לחץ אני לא בן אדם... אז הנה, אני נכנסת לאימייל ושולחת לך הוראות מדוייקות. אני לא אקח את הסיכון שלא תגיעי...!! אוהבת אותך, מתגעגעת, ו... שמחה שיום שישי כבר קרוב! דפני.

14/08/2001 | 19:55 | מאת: טלי וינברגר

עניתי. :) טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית