איך להיגמל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 02:33 | מאת: עוד סרוקסט איך נגמלים רופא יקר

אני משתמש בסרוקסט באופן קבוע מזה כשנה וחצי,האמת אחלה כדור ..לא רק שהעלים את החרדה והדיכאון.אפילו שפיכה מוקדמת שהיתה לי הפכה למאוחרת. אין לי עוד כסף לפסיכיאטר שהייתי אצלו ולמעשה כחודש לאחר נטילת התרופה הפסקתי ללכת אליו מחוסר תקציב,אך המשכתי בסרוקסט עד עצם היום הזה .בהחלט עליתי במשקל ולא ידעתי שזו תופעת הכדור,ונודע לי על כך לראשונה בפורום זה . לאחרונה החלטתי על דעת עצמי לנסות ולהיגמל ואני לוקח כעת את הסרוקסט יום כן ויום לא ...שאלתי היא האם זו הדרך להיגמל מהסרוקסט ועד מתי להמשיך ביום כן ויום לא לקחת או שאליי להאריך את מועד נטילת התרופה..אוה מאד לתשובתך הכנה והמהירה. נ.ב. על תשלח אותי לפסיכיאטר של קופת החולים ,לא הלכי אליו מההתחלה מאחר ואסור לי במקצועי להזדקק לשרותים שכאלה.

14/08/2001 | 15:03 | מאת: X

ומותר לך במקצועך להזדקק לקחת סרוקסט? לא ממשיכים לקחת תרופה כמו סרוקסט על דעת עצמך בלי אישורו המפורש של הרופא שטיפל בך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית