טיפול לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/08/2001 | 19:17 | מאת: רון

מהו הטיפול המיידי הדרוש (בטווח המיידי ועד יומיים אחרי) לנהג שגרם להרג אדם (שלא באשמתו) בתאונת דרכים? חשוב לציין כי מדובר באדם מבוגר (60+), שלקח את הארוע מאוד קשה, אם כי רשיונו לא נשלל והנושא בבדיקה.

13/08/2001 | 20:09 | מאת: adi

רון, בכל מקרה, צריך לטפל בו ולא להתייחס לאשמתו או לא אשמתו. אולי רק כדאי שתהייה יותר ספציפי כדי שיוכלו לעזור לך. עדי

14/08/2001 | 03:17 | מאת: דר' עמי אבני

רון שלום \ שאלת אשמתו במציאות אינה משנה אלא הרגשתו ביחס לארוע. הנוזא לא מוכרע. לטעמי כאשר אדם לוקח את הארוע קשה - שוה לשקול התייעצות בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית