לכל האהבות שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/08/2001 | 15:55 | מאת: אורה

בפורום כלומר.... מה שלום כולן? איך שאני מתגעגעת... אביב נשמע שאת מקבלת הרבה תשומת לב במקום העבודה ולומדת הרבה דברים חדשים איזה כיף ההתרעננות הזאת וחידוש המערכות ודפני המלאכית שלי ואליאן, לא שומעים ממך.. ואנג'ל (...) מתגעגעת המון וג'קי ומי עוד?? מקווה שלא שכחתי אף אחת אני לקחתי לי שעה של הפוגה בעבודה להציץ בפורום היה לי יום מוצלח אז מגיע לי מקווה שגם איתכן הכל בטוב

13/08/2001 | 16:18 | מאת: דפני

אורה מקסימה, כל כך התגעגעתי!! אני בסדר, רק לחוצה עד אימה... רציתי לחזור לחיים, לא? :-)) מתי נתראה? מתי את בירושלים? או אולי- מתי אני בת"א... כנראה שבשבוע הבא! מה דעתך? מתאים? (מיועד לעצמי:) ואולי די כבר לסיים כל משפט עם סימן שאלה??? אוהבת ומתגעגעת!! דפני.

13/08/2001 | 18:05 | מאת: אביב

היי, לא לשכוח אותי, גם אני רוצה לבוא.. פינוקיו, פינוקיו - חכו לי... גם אני לקחתי קצת הפוגה מהלימודים בעבודה, ודרך אגב ה"מרצדס" הגיעה :-)), ואני מבסוטה, והכל יופי טופי. מקווה שגם אצלכן. אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית