חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/08/2001 | 00:15 | מאת: שואלת

לפני כשלוש שנים ביתי טופלה בפלוטין בעקבות תופעות חרדה . הטיפול נמשך כחצי שנה והופסק . שלוש שנים היו ללא הפרעות ובתקופה האחרונה שוב חשה ביתי לחץ ודופק מהיר מלווה בבחילות. ברצוני לציין כי כדור הרגעה מאוד קל כמו לניטין עוזר לה אבל ביתי חוששת ורוצה שוב לחזור לטיפול בפלוטין מאחר והיא חרדה מהתמשכות התופעות. התופעות אינן משבשות את סדר יומה והיא מתפקדת כרגיל. שאלתי האם כדאי ורצוי לחזור לגלולת הפלוטין? והאם לעולם יחזורו התופעות? אם מודאגת תודה

13/08/2001 | 10:01 | מאת: דוגי

תופעות חרדה הם תופעות שבאות והולכות לפי מה שאני מבין את יכולה להתנחם בכך שבעית החרדה שח ביתך אינה חמורנ כל כך ועם השנים היא תלמד להתמודד יותר טו ב עם זה. לגבי התרופה יתנו לך תשובה מנהלי הפורום אם כי אני מאמין שהם ישלחו אותה ליעוץ כי זה לא דבר שניתן לפתור ע"י האינטרנט. תהיי חזקה בשבילה בהצלחה דוגי

14/08/2001 | 03:27 | מאת: דר' עמי אבני

שואלת שלום אני לחלוטין נגד לניטין כטפול יחיד הוא ממכר עם הזמן יש סכון לעיה במנון עם ירידה ביעילות הוא עוצר את החרדה זמנית ועם סיום ההשפעה היא שוב חוזרת לשקול חזרה לפלוטין או כדור דומה לשקול טפול פסיוכתרפי בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית