מספר שאלות לד"ר אבני - לגבי סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 22:42 | מאת: אורית ארנון

ברוך שובך לפורום. מקווה שנהנית מחופשתך. יש לי מספר שאלות אליך בנוגע לסרוקסט: 1. האם התרופה יכולה להשפיע לרעה על תיפקודי הכבד? 2. האם התרופה משמינה או גורמת לתיאבון מוגבר? 3. האם התרופה גורמת לעייפות או תחושת כבדות? 4. בתקופה האחרונה הורדתי מינון מכדור וחצי ליום לכדור ליום וכשבוע לאחר ההורדה תקף אותי משבר חרדה ודכאון ובכי שנמשך מספר ימים ולאחר מכן המצב התייצב. האם זה יכול להיות קשור להורדה במינון? תודה מראש

14/08/2001 | 03:30 | מאת: דר' עמי אבני

אורית שלום לגבי 2-4 התשובה בהחלט יתכן לגבי 1. אחזור אלייך עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית